Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.

ELPRISER: Just nu är det många som kontaktar oss med anledning av de höga elpriserna. Läs gärna mer om läget här  Läs mer

Elrådgivare

BOKA TID MED våra elrådgivare.

Som företagskund hos 7H Kraft är du viktig för oss. Därför har vi tagit fram en tjänst som hjälper dig att se över företagets energiförbrukning. Det kostar inget att anlita vår elrådgivare, men förhoppningsvis lönar det sig både nu och på sikt.

 

Energiprofil för ditt företag

Vår elrådgivare börjar med att skapa en energiprofil för verksamheten, som ger dig en god överblick över den samlade förbrukningen och energikostnaden. Baserat på energiprofilen hjälper vi dig att hitta en prisbild och risknivå som passar dig. Samtidigt ser vi till att företaget betalar rätt energiskatt. Vid behov kan vi också sätta dig i kontakt med en lokal energikonsult som kan hjälpa dig att sänka förbrukningen i hela eller delar av verksamheten.

 

Personlig service

Som företagskund får du en dedikerad elrådgivare, som kan din verksamhet och hanterar all administration för ditt företag. Vi håller också ordning på dina elavtal, och kontaktar dig i god tid innan de löper ut. Vill du veta mer om hur våra elrådgivare kan hjälpa dig? Hör av dig, så kontaktar vi dig.

Bli kontaktad