Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.

Torsdag-fredag 23-24 maj har vi stängt pga utbildning, Ni når oss igen måndag 27 maj.

energi TILL
hela företaget

icon_arrow-down

kraft till sjuhärads företagsamhet

Har vi på 7H Kraft sagt att vi ska leverera kraft, då gör vi det. Vi förstår vikten av en smidig och pålitlig leverans, och att kraften kommer utan krångel. Därför har vi elrådgivare som hjälper dig ta fram ett elavtal för just din verksamhet, och en lokal kundtjänst som aldrig är längre än ett samtal bort. Välkommen till 7H Kraft!

 

vi bjuder på goda råd

Våra elrådgivare erbjuder konsultation och vägledning för små och stora företag, och hjälper dig att skapa ett elavtal som passar din verksamhet. Det kostar inget, men kan vara värt mycket.

Jag vill veta mer

redo för ny ENERGI TILL FÖRETAGET?

Har du redan koll på det här med fast eller rörligt elpris? Då kan du snabbt bygga ert elavtal direkt här på webben, så gör vi vår del sedan.

Förbrukar du mer än 40 000 kWh/år? Fyll i dina uppgifter nedan, så kontaktar vi dig för en offert.

BYGG ETT ELAVTAL NUBli kontaktad

lokal energi till bolon.

Bolon levererar innovativa golv och kreativa interiörer till hela världen. Men energin till verksamheten i Ulricehamn kommer från bygden. De har valt 7H Kraft på grund av ”bra service, en öppen dialog och att vi är ett lokalt, tryggt val”. Vi lovar att fortsätta leva upp till det förtroendet imorgon också.

Vanliga frågor om el

Här hittar du svar på några vanliga funderingar kring el och våra avtalsformer. Vill du ha personlig service är vi bara ett telefonsamtal bort.

 

Varför 7H Kraft?

Som företagskund kan du enkelt teckna ett elavtal som passar ditt företag via kundtjänst eller här på webben. Dessutom erbjuder vi förmånliga priser, en kunnig, lokal kundtjänst och gratis rådgivning av våra elrådgivare som kan hjälpa dig att sänka företagets energikostnader. Vi har inte bara vårt bästa för ögonen, utan jobbar också aktivt för att sprida positiv energi till regionen vi verkar i.

Vad gör ni för Sjuhärad?
Vi ser det som vårt ansvar att bidra till Sjuhärads utveckling. Därför stöttar vi lokala föreningar och verksamheter, och handlar själva så långt det är möjligt av lokala företag.
Vad är ett elområde?
2011 delades Sverige in i fyra elområden. Elpriset varierar efter tillgång och efterfrågan på el i varje område. Tanken är att långsiktigt skapa bättre balans mellan efterfrågan och elproduktion i hela landet.
Vilket elavtal passar mitt företag?
Ett elavtal med fast pris passar dig som vill ha tryggheten i att priset stannar på samma nivå. Vill du ha chans att spara och är beredd att ta lite större risk väljer du ett elavtal med rörligt pris. Vänd dig gärna till kundservice om du vill veta mer.
Vad gör en elrådgivare?
Våra elrådgivare hjälper ditt företag att se över företagets elförbrukning och ger förslag på effektivisering och en prisbild och risknivå som passar verksamheten.
Hur sätts elpriset?

Vi handlar all vår el på den nordiska elbörsen Nord Pool. Precis som på en vanlig börs varierar priset från dag till dag. Vid kyla och torr väderlek brukar börsens elpriser stiga. Om vattenmagasinen är välfyllda brukar elpriset sjunka. Det finns dock många fler orsaker till att elpriset går upp eller ner.

 

 elkostnad i översikt

Beräknat på en villa utan elvärme (ca 5000 kWh/år) med 3-årsavtal.
Nätavgifter Ulricehamns Energi. Priser, avgifter och skatter 2017.