Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.

Portföljförvaltning

Ett bekvämt sätt att få ett bra elpris!

Få kontroll över dina framtida elkostnader och eliminera risken för obehagliga överraskningar! Ert elpris binds stegvis vilket innebär att ni får en förutsägbarhet i era elkostnader samtidigt som ert framtida pris följer elmarknaden.
Det ger er ett pris som är stabilare än ett rörligt elpris samtidigt som ni inte behöver oroa er för att binda priset fullt ut när det är som dyrast.

 jag vill veta mer om Portföljförvaltning

 

 

 

En trygg part sedan 1996!

Varje dag får ca 11000 företag och föreningar sin energi från oss.
Vi har lång erfarenhet av att förvalta och optimera
energikostnader för regionens verksamheter.
Ända sedan starten 1996 har vi tillsammans med våra kunder hittat lösningar som varit hållbara för såväl verksamhet som miljö.

Det är enkelt att ta kontroll!

Med ett klassiskt rörligt elpris eller timpris är man helt blottad för svängningar i marknadspriset, det ger i perioder möjlighet till lägre pris men öppnar upp risken för periodvis höga priser.
Faller perioder med höga priser samman med att förbrukningen stiger kan kostnaderna skena kraftigt och ge kännbara effekter.
Portföljförvaltning eliminerar risken för tråkiga överraskningar och erbjuder dig ett bekvämt sätt att få kontroll över din elkostnad.

Våra förvaltare sköter dina inköp och kapar på så sätt pristopparna över tid. Ni kan känna er trygga med att inte ha låst all er
förbrukning till höga priser eller riskera att
drabbas av för kraftig volatilitet.

En portföljförvaltning följer alltid marknadens rörelser men jämnar ut toppar och dalar för att ge er en stabilare kostnad.
Det ger er möjlighet att få kontroll över elkostnaderna och garanterar att ni inte sitter fast i långa bundna avtal eller utsätts för kraftig volatilitet.

Genom att säkra en liten andel av företagets förbrukning för 12 månader framåt på daglig basis genereras ett snittpris.
Detta snittpris byggs upp över tid och på så vis nyttjar man marknadens rörelser positivt istället för att drabbas av negativa kostnadseffekter.

Vi förvaltar och du driver verksamhet!

Som kund hos 7h kraft kan du känna dig trygg med att vi förvaltar din elförbrukning och därmed elkostnad med största intresse.
Som lokal aktör i Sjuhärad ligger det i vårt uppdrag att bidra till en mer hållbar energiomställning tillsammans med våra kunder och ägare.

Vi vill att du som driver verksamhet i regionen ska ha en energpartner du kan lita på, som ser till din verksamhets bästa och som du snabbt kan få kontakt med.

Tillsammans med våra kollegor på 7h kraft
är vi dom som förvaltar ert elavtal, vi ser fram emot att höras av.

       Erik Hellman            Gustav Löfving           Marcus Gustafson

      Mejla Erik                 Mejla Gustav                 Mejla Marcus

Vilka är fördelarna med Portföljförvaltning?

Du får kontroll på dina elkostnader

-Portföljförvaltningen är mer flexibel än ett fastpris men tryggare än ett rörligt elpris eftersom vi löpande säkrar en viss procent av din förbrukning 12-24 månader framåt.
Detta gör att Portföljförvaltning passar väl i både volatil och stabil marknad.

Profilanpassad förvaltningsform
Vid uppstarten av er portfölj görs en grundlig profilanalys på ert förbruknings mönster och eventuellt planerade energi optimeringar
Portföljförvaltningen ger ett utjämnat inköpspris då det följer marknadspriserna för varje enskild dag.
Allt detta sammansatt ger en trygg, enkel, bekväm och profilanpassad förvaltningsform.
Inga förvaltningsavgifter
Tillsammans med er vill vi hitta bästa möjliga förutsättningar för en hållbar energikostnad framåt. Av den anledningen tror vi inte på statiska förvaltningsavgifter utan ser istället fram emot långsiktiga och ömsesidigt hållbara affärer.
Erbjudande till era medarbetare

Som kund hos oss får du och dina anställda alltid vårt bästa erbjudande: Rörligt elavtal utan fast avgift* och 1,5 öre/kWh i påslag.

*Gäller så länge du är kund och är kvar i samma avtal

 

Kapa topparna

 

Kapa topparna och säkra ert elpris över tid.