Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.

energi TILL
VARDAGSLIVET

icon_arrow-down

Vi Genererar kraft till sjuhärad

Chansen är stor att kraften kommer från oss när du beställer en espresso på stan, tar en kvällstur i motionsspåret eller läser godnattsagor hemma. Som en naturlig del av vardagen i Sjuhärad gör vi vårt bästa för att utveckla den i en positiv riktning. Därför stöttar vi verksamheter som ger barn och unga en meningsfull fritid och ser framåt för att hitta nya, hållbara och lokala energilösningar. Välkommen till 7H Kraft!

Att du är nöjd kommer först

Vi på 7H Kraft sätter stort värde på att våra kunder är nöjda, och vi jobbar aktivt för att det ska fortsätta så. Välkommen att höra av dig med dina funderingar, stora som små, om el i allmänhet eller ditt elavtal. Du når oss på 0321-68 89 00 eller info@7hkraft.se

sänk elräkningen
med solkraft!

läs mer här

Vanliga frågor och funderingar

Varför 7H Kraft?

Vi har en kunnig kundtjänst, förmånliga priser och har gjort det enkelt att teckna ett elavtal som passar dig både över telefon och på webben.

7H Kraft tillhör de största elleverantörerna i Sjuhärad, men vi skiljer oss från de flesta andra på en viktig punkt – vi är ett lokalt företag som inte bara har vårt bästa för ögonen, utan också livet i den region vi lever och verkar i.

Vad gör ni för Sjuhärad?

I alla aspekter av vårt arbete gör vi allt vi kan för att främja bygden vi verkar i. Exempelvis satsar vi på lokalproducerad el, och stöder lokala föreningar och verksamheter som verkar för en bättre framtid. Dessutom handlar vi så långt det är möjligt av lokala företag för att skapa fler arbetstillfällen där vi finns.

Elavtal – fast eller rörligt?

Ett fast pris passar dig som vill ha tryggheten i att priset stannar på samma nivå, och ett rörligt pris passar dig som vill ha chans att spara och är beredd att ta lite större risk. Är du osäker på vilket som passar dig bäst? Hör av dig till kundservice, så hjälper vi dig.

Hur sätts elpriset?

Vi handlar all vår el på elbörsen. Elbörsen fungerar som en vanlig börs där priset varierar från dag till dag. Vid kyla och torr väderlek brukar börsens elpriser stiga. Om vattenmagasinen är välfyllda brukar elpriset sjunka. Det finns dock många fler orsaker till att elpriset går upp eller ner.

Din elkostnad i översikt

Beräknat på en villa utan elvärme (ca 5000 kWh/år) med 3-årsavtal.
Nätavgifter Ulricehamns Energi. Priser, avgifter och skatter 2017.