Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.

ELPRISER: Just nu är det många som kontaktar oss med anledning av de höga elpriserna. Läs gärna mer om läget här  Läs mer

Bli microproducent

Låter en ersättning om 45 öre/kWh + 60 öre/kWh i skattereduktion för bra för att vara sant? hos oss är det sant!
Tillsammans genereras en ersättning på 1,05 kr/kWh om du väljer att sälja din överskottsproduktion till oss.

Du som har solceller på ditt tak, har möjligheten att sälja den el du själv inte använder. Till exempel när du är på jobbet, eller åker iväg på semester, eller när du har lägre förbrukning än vad du har i produktion. Vi säljer sedan vidare din el till andra kunder som önskar miljövänlig och närproducerad el.

Som mikroproducent kan du få skattereduktion på 60 öre per kWh du säljer, utöver det vi betalar för din produktion.

Vem kan bli mikroproducent?

För att kunna sälja din egenproducerade el som mikroproducent och få skattereduktion så får du inte sälja fler kilowattimmar per år än du köper. Din anläggning får inte heller vara större än 43,5 kilowatt och du får inte ha en större mätarsäkring än 63A.

Vad betalar vi för din elproduktion?

Om du köper solceller från oss och är, eller blir, elhandelskund hos oss kan vi erbjuda dig ett mycket förmånligt pris för din överskottsel.

  • Vårt pris för överskottsel: 45 öre / kWh
    Pris för överskottsel som överstiger din inköpsvolym: spotpris – 2.00 öre  / kWh

 

Har du köpt solcellsanläggningen från en annan leverantör köper vi just nu din överskottsel enligt samma villkor som ovan.

Bli mikroproducent åt 7H Kraft

Har du inte redan en solcellsanläggning, kan du använda vår solcellskonfigurator för att få ett ungefärligt prisförslag just för dig och skicka en intresseanmälan.

Har du redan solceller och vill sälja din överproduktion till 7h Kraft kan du använda formuläret nedan, så kommer vi kontakta dig.