Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.

Installera solceller och sänk dina elkostnader!

Är det dags att bidra till den gröna omställningen och samtidigt sänka dina elkostnader?

Med egna solceller för produktion av el får du en lång rad fördelar. Du sänker dina elkostnader, höjer värdet på ditt hus och den el du själv inte förbrukar kan du sälja till din elleverantör. Dessutom finns möjlighet till skattereduktion för installation av solceller: grönt avdrag respektive rotavdrag.

Fri rådgivning och offert

Samarbete med Assemblin Solar

7H Kraft har ett samarbete med Assemblin Solar för att ge dig en bra möjlighet att investera i och installera effektiva solceller på såväl villa som fritidshus. Vår partner är noggrann i materialval vilket borgar för en anläggning med hög kvalitet, som producerar el hela sin livslängd.

Vår samarbetspartner har olika paketlösningar som passar för villor och fritidshus. Som kund till 7H Kraft kan du ta del av dessa erbjudanden. Ta kontakt med Assemblin Solar för att få personlig rådgivning och en offert anpassad för just ditt behov!

 

Assemblin-solar-logo_White

 

Så möter Assemblin Solar just dina behov

Assemblin Solar har utbildade solrådgivare och solcellsprojektörer. Det innebär att du får rätt hjälp för att planera och installera en individuellt anpassad solcellsanläggning.

Fri konsultation. Vår partner gör ett besök hos dig för att ta del av önskemål, elförbrukning och undersöka förutsättningar på din fastighet. Efter det får du en kostnadsfri projektering och offert.

Installation och driftsättning. Assemblin Solar tar ansvar för montage av solpanelsanläggning på din fastighet samt utbildar dig i hur din anläggning fungerar.

 

Tre fördelar med solceller på taket

Använd befintligt utrymme. Om du har ett tak med outnyttjad yta, som får mycket solljus, kan det vara en perfekt plats för solceller.

Lägre kostnader för installation. Solceller monterade på tak kräver generellt sett mindre material för installationen och är ofta enklare att installera.

Diskret anläggning. Solceller på tak upplevs i regel som mindre framträdande eftersom de integreras mer diskret på fastigheten jämfört med installation på mark.

Fri rådgivning och offert