Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.

Torsdag den 16 maj har vi stängt på grund av utbildning.

Lär känna våra medarbetare

Säg hej till Erik!

Varje dag får en lång rad kunder i Sjuhärad sin el från oss. Vi är ett familjärt gäng som vill att du ska känna att du är en del av oss. Vårt lokala erbjudande kryddas med vår anknytning till bygden vi arbetar i, vilket dagligen motiverar oss att erbjuda bästa tänkbara service till våra kunder. Vet du vilka vi är? I den här artikelserien får du lära känna oss lite mer.

För mig är morgonkaffet väldigt viktigt, men jag hinner inte med att ta dagens första kopp förrän jag kommer till kontoret. Först ska mina två barn förberedas för sin dag i förskola och skola, det kan vara en kamp i sig. När jag skjutsat dem styr jag elbilen mot kontoret och får äntligen avnjuta dagens första kaffe, samtidigt som jag går igenom de senaste energinyheterna. Det är startskottet för min arbetsdag.

Min roll är extremt varierande, därmed är ingen dag den andra lik. Mitt kontor är lika mycket skrivbordet som på fältet, eftersom jag spenderar mycket tid på plats ute hos kund och i bilen mellan möten. Min dag kan vara planerad med flera möten och den kan vara spontan. Jag svarar i telefon, besöker verksamheter och försöker hitta den bästa möjliga lösningen på elhandel för varje enskild kund.

Att inte jobba inrutat passar mig verkligen. Och när arbetsdagen är slut är vi tillbaka på ruta ett, det är dags att hämta barnen och vara 100 procent pappa. När jag får tid över tankar jag energi med sport. Jag är en riktig fotbollsfantast som tar varje tillfälle att se Liverpool och Kalmar FF spela, samtidigt som jag avnjuter god mat och dryck.

Jag heter Erik och jag arbetar som företagssäljare på 7H Kraft. Min kraft kommer härifrån.