Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.

Ta del av solens kraft

En investering för livet, miljön och framtiden

Få prisförslag direkt

Solceller för din villa

Att installera solceller är en lönsam investering, som samtidigt ökar värdet på ditt hus. Så fort vi kopplat in dina solpaneler börjar du producera el, både för din egen användning och för att kunna sälja vidare till oss.

Det räcker med att det är ljus för att du ska producera el, det betyder att du producerar el under såväl regniga dagar som soliga dagar, året om.

 

Förmånligt med grön teknik

Förutom att du sänker dina löpande energikostnader, får du dessutom en skattereduktion för grön teknik på 15% vid installation av en solcellsanläggning. Under de perioder du producerar mer energi än du använder, säljer du detta tillbaka till oss, samtidigt som du som microproducent får göra avdrag på 60 öre per KWh du säljer på din deklaration.

Energi för generationer

Våra solpaneler har god produktgaranti, och effektgaranti. Du kan därför vara trygg med att din investering är långsiktig, och dina paneler kommer leverera el i flera decennium. Väljer du att installera solceller med oss på 7H Kraft, är du också trygg med att ha ett lokalt och stabilt företag som finns kvar under hela dina panelers livslängd.

Läs mer om oss

Vad kostar det att installera solceller?

Använd vår Solcellskonfigurator för att få en prisindikation för vad just din anläggning skulle kunna kosta.

Att bestämma sig för hur stor anläggning du ska installera kan bero på flera faktorer, kontakta gärna oss för att få hjälp på vägen.

Kan jag installera solceller genom er även som företagare?
Javisst kan du det! För information till företagare, se vår sida om solceller för företag.
Kan man spara pengar på att installera solceller?
Ja, det kan låta konstigt men så är det. Genom att producera sin egen el kan du reducera din elkostnad. Hur mycket pengar du sparar beror på många faktorer. Några av dessa är produktion på din anläggning, hur mkt av produktionen du förbrukar själv. Det som bestämmer produktionen är bl.a. storlek på anläggning, takvinkel väderstreck och eventuell skuggning. I stora drag kan man säga att för varje kWh som du producerar och förbrukar själv sparar ca 1,2-1,5 kr/kWh.
Det är elnätskostnaden som är det dyra, varför investera?
Ja, elnätet är den största kostnaden för din elförbrukning. Dock består elnätskostnaden av en fast och rörlig del. Den rörliga delen baserar sig på hur många kWh som har transporterats i nätet. Således kan du ändå minska elnätskostnaden genom att förbruka den egenproducerade elen.

Gör en intresseanmälan

Du kan använda vår solcellskonfigurator för att få en prisindikation för var just din anläggning skulle kunna kosta.