Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.

Låt solen driva din verksamhet

En investering för livet, miljön och framtiden

Få prisförslag direkt

Solceller på din fastighet

Att installera solceller är en lönsam investering, som sänker dina löpande kostnader samtidigt som det ger tillbaka när du säljer din överproduktion tillbaka till oss.

Vi levererar solceller av hög kvalitet som ska leverera energi i flera decennium, och har 10 års effektgaranti. Du kan känna dig trygg med att producera el året om med paneler av hög kvalitet från 7H Kraft.

Förbättra lönsamheten som lantbrukare med solceller

Som lantbrukare har du säkert tillgång till stora takytor där du kan montera solpaneler. Det ger dig möjlighet till en anläggning av hög effekt för att tillgodose din verksamhets behov och ha möjlighet att sälja din överskottsenergi tillbaka till oss för att få bästa möjliga avkastning.

Våra paneler har 10 års produktgaranti, och 25 års effektgaranti, vilket säkerställer egenproducerad el över flera decennier.

Energi för generationer

Våra solpaneler har 10 års produktgaranti, och 25 års effektgaranti. Du kan därför vara trygg med att din investering är långsiktig, och dina paneler kommer leverera el i flera decennium. Väljer du att installera solceller med oss på 7H Kraft, är du också trygg med att ha ett lokalt och stabilt företag som finns kvar under hela dina panelers livslängd.

Läs mer om oss

Vad kostar det att installera solceller?

Använd vår Solcellskonfigurator för att få en prisindikation för vad just din anläggning skulle kunna kosta.

Att bestämma sig för hur stor anläggning du ska installera kan bero på flera faktorer, kontakta gärna oss för att få hjälp på vägen.

Kan jag använda mig av ROT-avdraget vid installation av solceller?

Du kan använda dig av ROT-avdraget för att dra av 25% av installationskostnaden, men det går inte att kombinera ROT-avdraget med investeringsstödet på 20% av hela anläggningen, så i de allra flesta fallen är det mer lönsamt att använda sig av investeringsstödet.

Du kan läsa mer om investeringsstödet på energimyndighetens hemsida.

Kan jag installera solceller genom er även som privatperson?
Javisst kan du det! För information till företagare, se vår sida om solceller för privatpersoner.

 

Gör en intresseanmälan

Du kan använda vår solcellskonfigurator för att få en prisindikation för var just din anläggning skulle kunna kosta.