Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.

Lär känna våra medarbetare

Säg hej till Johanna!

Varje dag får en lång rad kunder i Sjuhärad sin el från oss. Vi är ett familjärt gäng som vill att du ska känna att du är en del av oss. Vårt lokala erbjudande kryddas med vår anknytning till bygden vi arbetar i, vilket dagligen motiverar oss att erbjuda bästa tänkbara service till våra kunder. Vet du vilka vi är? I den här artikelserien får du lära känna oss lite mer.

Min dag startar alltid lugnt hemma i Tun tillsammans med mina katter, därefter sätter jag mig i bilen för avfärd mot jobbet. Väl på kontoret tar jag en kopp kaffe tillsammans med mina kollegor medan vi startar i gång arbetsdagen.

Det jag gillar mest med mitt jobb är att det är så oerhört varierat. Mina arbetsuppgifter rör framför allt service gentemot våra kunder. Jag sitter främst i vår kundtjänst och pratar med kunder och besvarar inkommande mejl och chatt. Däremellan hanterar jag även en hel del administrativa uppgifter kopplat till kundernas avtal.

Jag är en person som gillar fart och fläkt. Därför passar mina arbetsuppgifter mitt behov utmärkt. När jag kommer hem brukar jag ta en löprunda eller gå en promenad. Dessutom finns det alltid något att dona med i hemmet.

Jag gillar att vara kreativ och med en bostad kan det innefatta massor av olika saker – allt ifrån att greja i trädgården till att pyssla med någon detalj i hemmet. Det är så jag tankar energi, samtidigt som jag gosar med mina två katter.

Jag heter Johanna och jobbar på backoffice på 7H Kraft. Min kraft kommer härifrån.