Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.

3 steg till solceller

Skaffa solceller med hjälp av 3 enkla steg

Med solceller på taket producerar du din egen el, och kan både försörja ditt eget hushåll med el och sälja din överproduktion tillbaka till oss. Har du dessutom en elbil kan du ladda den på egenproducerad el och göra maximal miljönytta. Livslängden på våra solceller är långa, med produktgaranti på 10 år och effektgaranti på 25 år kan du räkna med att producera din egen el i flera decennier.

 

1. Gör en intresseanmälan

Börja med att använda vår solcellskonfigurator och räkna på vad du skulle kunna ha för solcellsanläggning på ditt tak. I den får du en ungefärlig prisbild och effektuträkning, och kan sen göra en intresseanmälan som du skickar till oss.

 

2. Vi tar fram ett förslag

När vi har fått in intresseanmälan kommer vi eventuellt behöva ställa några kompletterande frågor och därefter ge dig ett förslag som du i lugn och ro kan ta ställning till. När du är redo att ta nästa steg sammanställer vi allt i en komplett offert på hela installationen.

 

3. Omfamna solens kraft

Efter att vi kommit överens om den typ av anläggning som passar just ditt tak bäst sköter vi kontakten med installatör och bokar in ett datum när dina paneler installeras. Under tiden kan du som beställare lugnt invänta solen och igångsättning av din anläggning. Du är nu ägare till en solcellsanläggning som kommer producera energi i många år framöver. Så fort installationen är klar börjar du producera el till dig själv, och du kan också sälja din överskottsproduktion tillbaka till oss.